Førsteamanuensis Heidi Hogset er prorektor Ved Høgskolen i molde. Arkivfoto: Arild J. Waagbø

Se debattmøtet om grønn omstilling i nye Molde

Prorektor Heidi Hogset representer HiMolde når startskuddet for Klimafestivalen §112 i Molde går i kveld.

Hogset deltar i et debattpanel, og skal blant annet fortelle om HiMoldes nye bachelorutdanning i bærekraftig logistikk og sirkukær økonomi.

Åpningen av festivalen skjer i auditoriumet på Romsdalsmuseet fra klokka 18, og arrangementet med paneldebatt skal pågå til klokka 20.20. Tittelen på åpningsmøtet er «Grønn omstilling i nye Molde – offentlige og private klimatiltak som monner».

I panelet sitter også moldeordfører Torgeir Dahl (H), daglig leder Rune Heggdal i Asko Molde, daglig leder Rune Humlung i Istad Kraft, samferdssjef Arild Fuglseth i Møre og Romsdal fylkeskommune, prosjektansvarlig Anne Wold i Barnas Parsell og trevirker Christine Qvam Heggertveit. Debatten ledes av Ole Bjørner Loe Welde, som til daglig er redaktør i lokalavisa Romsdals Budstikke.

Klimafestivalen skilter med en rekke arrangementer fram til 26. januar. Se hele programmet på festivalens hjemmeside.