Studentersamfunnet i Molde - iStudent - valgte i dag nytt styre (f.v.): Andrea Kirkvold (leder), Ingvild Aase (nestleder), Thanusha Sundarlingam (økonomi), Sander Holmen utvalg) og Markus Moen (uke). Foto: Arild J. Waagbø

Her det nye iStudent-styret

Andrea Kirkvold (21) fra Singsås er den nye lederen for iStudent – studentersamfunnet i Molde.

Studentersamfunnet hadde et kort og udramatisk årsmøte på Molde campus i dag. Valgkomiteens forslag til nytt styre falt i god jord, og dermed er det altså Andrea Kirkvold iStudents nye leder. Hun var i forrige periode nestleder i studentorganisasjonen.

Med seg i det nye styret får hun Ingvild Aase som nestleder, Thanusha Sundarlingam som økonomiansvarlig, Markus Moen som ukesanvsarlig og Sander Holmen som utvalgsansvarlig.

Her kan du laste ned sakspapirene til årsmøtet i iStudent.

Her kan du lese sakspapirene til årsmøtet i iStudent.

Studentersamfunnet i Molde – iStudent – valgte i dag nytt styre (f.v.): Andrea Kirkvold (leder), Ingvild Aase (nestleder), Thanusha Sundarlingam (økonomi), Sander Holmen utvalg) og Markus Moen (uke). Foto: Arild J. Waagbø