Styret i Vinteruka 2021 er Christer Johanson (f.v.), Emilie Rustad, Julie Leirvåg, Hanna Tveit, Isak Jean Aadland, Amalie Tønnevold, Agata Slowik, Mubarak Abdullahi og Einar Johann Smedås. Foto: Arild J. Waagbø

Her er planene for Vinteruka i mars

På grunn av koronapandemien har styret for Vinteruka plan A, B og C for arrangementene i mars 2021.

– Det er lite sosialt som har skjedd dette semesteret. Vinteruka med hyttetur til Stranda har tidigere vært en stor suksess, et høydepunkt i studieåret. Det er viktig med sosiale arrangementer, så vi håper vi får gjennomført plan A og tur til Stranda, sier student Julie Leirvåg (21) fra Haugesund.

Skiing in Stranda. Screenshot from the Vinteruka 2019 video

Leirvåg, som er leder for Vinteruka 2021, studerer logistikk på tredje året. Sammen med styret har hun lagt følgende planer for vinteruka i dagene 1. til 7. mars:

  • Langrennstur i Molde.
  • Skidag i alpinanlegget på Tusten i Molde.
  • Bålkos i Molde i samarbeid med studentgruppa iFri.
  • Spillkveld i Molde i samarbeid med studentgruppa iDigital.
  • Bowling i Molde.
  • Hyttetur til alpinanlegget i Stranda.

– Plan A er altså aktiviteter i Molde og deretter i Stranda. I starten av februar tar vi den endelige beslutningen om vi kjører etter denne planen, eller om vi må tilpasse aktivitetene på grunn av smittevern, sier Leirvåg.

Se video fra Vinteruka 2019 her.