Moldestudentens idettslag stilte med dette mannskapet i søndagens sesongdebut på KGB. Foran f.v.: Simen N. Spolén, Nirushnaharan Thanikasalam, Mathias S. Håkull, Tobias Bendheim, Joakim K. Forstrønen og Håvard Åkre. Bak f.v.: Karthick Sinnathamby (ass. trener), Alexander Viland, Peder O. Bachmann, Viktor J. Westgaard, Njål B. Grønseth, Vidusan Yoganathan, Ola S. Sola, Marcus Johansen, Hauk Bratterud og Saravin Sadasaralingam (trener). Foto: Elias Alemayehu

MSI vant 4-3 i sesongdebuten

MOLDE KUNSTGRESS (Panorama): Moldestudentenes idrettslag (MSI) seiret i sesongdebuten mot Isfjorden IL/Åndalsnes 2. Søndage ettermiddag endte kampen på solfylte KGB Lubbenes 4-3.

I starten bølget femtedivisjons-kampen frem og tilbake, men det var MSI som fikk de første sjansene allerede etter tre minutter daTobias Garthus Bendheim prøvde høyrefoten fra 15 meters avstand. Keeper var utspilt og det ble mål. Minutter senere scoret Viktor Johansen Westgaard. Det så bra ut for MSI med en 2-0 ledelse.

Men så kom kontringa, og gjestenes Kim Brudeseth fikk en perfekt assist og scoret på nærmest åpent mål. Minutter senere gikk Kevin Staurset fra Isfjorden IL/ÅIF2 i bakken, noe som resulterte i straffe. Keeper klarte ikke å redde, stillingen sto 2-2.

Herrelaget stepper opp gamet sitt i kampen. Foto: Elias Alemayehu

MSI steppet opp og en gjennombruddspasning fra Vidusan Yoganathan fant Joakim Forstrønen som banket inn et nytt mål for MSI. 3-2 til vertene, studentene på tribunen jublet.

3-2 til pause

Ti minutter ut i andre omgang kom kontringa, og raumaværingenes Daniel Novik scorer.

Kampen sto og vippet på 3-3. Så fikk MSIs Vidusan Yoganathan ballen på høyrekanten, satte fart mot 16-meteren, kom seg gjennom forsvaret og var alene med keeper. Han rundet keeperen, som svarte med å gå til angrep. Vidusan gikk i bakken, gult kort til keeper og straffe til MSI.

Marcus Johansen (23) smiler for seieren. Foto: Elias Alemayehu

Lagkaptein Marcus Johansen banket inn det avgjørende straffemålet som ga 4-3-seier til MSI.

Johansen, som på tredje året studerer på HiMoldes bachelorprogramm i logistikk, ble positivt overrasket.

– Det er første gangen mange av oss spiller sammen,  så jeg ble overrasket over hvor godt vi klarte å spille sammen som et lag,  sier Johansen.