Studenter koser seg på Smuget. Foto: Elias Alemayehu

Trafikklysfest på Smuget med DJ SmedSmad

Fredag kveld arrangerte studentbaren Smuget årets Trafikklys-fest med DJ SmedSmad på Molde campus.

Studentene hadde forskjellige plagg i enten grønt, oransje eller rødt, som signaliserte deres  forholdstatus – singel, det er komplisert eller i et forhold.

Over 60 studenter hadde meldt seg på spetakelet, og ved midnatt var dansegulvet fylt med entusiastiske og dansende studenter ledet av DJ SmedSmad.

Einar Smedås (25) innleid DJ. Foto: Elias Alemayehu

DJ SmedSmad, også kjent som masterstudent Einar Smedås  som studerer logisitikk ved HiMolde stilte opp som DJ, valgte å donere honoraret sitt til Kreftforeningen.

— Det er kult å bidra til økt samhold blant studentene og samtidig bidra til en større god sak som Kreftforeningen, sier Smedås.

Smuget-sjef og arrangør Tirill Høgstø (24). Foto: Elias Alemayehu

Logistikkstudent Tirill Høgstø syns det var utfordrende å arrangere Trafikklys-festen på egenhånd, særlig pågrunn av sene påmeldinger, som kom inn etter fristen. Som sjef for Smuget, måtte Høgstø ta på seg ansvaret og organisere alt selv. Til tross for stresset ser hun på erfaringen som lærerik, og verdifull for fremtidige arrangementer.

– Det var stressende å arrangere alt alene men lærerikt, også var det gøy at folk danset og hadde det gøy, sier Høgstø.

Når det gjelder fremtidige planer, avslører Høgstø at det allerede er lagt planer om en afterski i omtrent en månedstid, i samarbeid med iFri. I tillegg blir det et arrangement av Juristforbundet i begynnelsen av april.

Daniel Ciric (t.v.) og Brage Birkeland sto for servering — og koste seg. Foto: Elias Alemayehu

Sjekk under for fremtidige arrangementer på Smuget:

Smuget

Smuget – Insta

Moldestudent