Over 60 HiMolde-studenter fra Molde og Ålesund - organisert i Logistikkforum - er på Transport & logistikk-konferansen på Gardermoen mandag og tirsdag. Her er de flankert av førsteamanuensis Harald Martin Hjelle (t.v.). Foto: Øyvind Ludt/Moderne Transport

Massivt Molde-oppmøte på logistikk-konferanse

Over 60 HiMolde-studenter snuser nå på fremtidige arbeidsgivere på logistikk-konferansen Transport & logistikk. Tidligere HiMolde-student Iselin B. Sæther fikk pris for beste masteroppgave.

– Dette er nærmest en obligatorisk møteplass for logistikknæringen og studentene finner mange potensielle arbeidsgivere her, sier Harald Martin Hjelle, førsteamanuensis og viserektor for forskning ved HiMolde.

Han har i mange år vært fast gjest ved konferansen som arrangeres av NHO-organisasjonen Norsk Industri.

Over 60 HiMolde-studenter fra Molde og Ålesund - organisert i Logistikkforum - er på Transport & logistikk-konferansen på Gardermoen mandag og tirsdag. Her er de flankert av førsteamanuensis Harald Martin Hjelle (t.v.). Foto: Øyvind Ludt/Moderne Transport
Over 60 HiMolde-studenter fra Molde og Ålesund – organisert i Logistikkforum – er på Transport & logistikk-konferansen på Gardermoen mandag og tirsdag. Her er de flankert av førsteamanuensis Harald Martin Hjelle (t.v.). Foto: Øyvind Ludt/Moderne Transport

Se konferanseprogrammet og last ned foredragene her.

– Det er veldig artig å stå på stand for Høgskolen i Molde her, for det virker som om halvparten av deltagerne på konferansen er tidligere studenter ved skolen. I dag har de ledende stillinger i logistikkbedrifter, sier Hjelle.

Iselin B. Sæther – som ble ferdig med masterstudiet i logistikk i vår – fikk prisen for beste masteroppgave. I går ettermiddag presenterte hun oppgaven som tar for seg  effektiv håndtering av avfall fra landbasert fiskeoppdrett.

Oppgaven hennes – «Minimizing the cost of fish sludge recycling for land based hatcheries in Møre og Romsdal» – kan lastes ned her.

Iselin B. Sæther, som gikk ut fra HiMolde i vår, presenterer her sin prisvinnende masteroppgave på konferansen.  Foto: Øyvind Ludt/Nettavisen
Iselin B. Sæther, som gikk ut fra HiMolde i vår, presenterer her sin prisvinnende masteroppgave på konferansen. Foto: Øyvind Ludt/Moderne Transport