Benjamin Moeyersons nyter solen. Foto: Andreas Hustad

Alpin dag, skiskole og øl

OPPDAL (PAnorama): De ivrigste HiMolde-studentene i Oppdal møtte opp klare til en fin dag i bakken rundt klokken 10 fredag morgen. Andre valgte å benytte seg av muligheten for å sove inn etter gårsdagens festligheter.

Dagens skiskole i Oppdal. Foto: Andreas Hustad

Under et ESN-møte tidligere ble det fremmet forslag om å ha en skiskole under Vinteruka. På dette møtet var også Ahmed Abdulkadir, leder av Vinteruka 2017. Han likte idéen og tok det med som en del av Vinteruka. Skiskolen er i regi av Raphaela Oßberger, Márk Medovarszky og Benjamin Moeyersons, med Raphaela og Márk på ski, og Benjamin på snowboard. Det er syv påmeldte, fem på ski og to på snowboard.

Utsikt over Oppdal fra hyttene. Foto: Andreas Hustad

Utpå dagen ble det mer liv i campen og i skianlegget.  Jeg møtte en student på kaféen i Vangslia:

Hedda Christine Nødtvedt er med som gledesspreder under Vinteruka. Foto: Andreas Hustad
Klare for en fin dag i bakken. Foto: Andreas Hustad