God stemning i stolheisen i Vangslia. Foto: Andreas Hustad

Pølser, afterski og volleyball

OPPDAL (Panorama): Lørdag på Oppdal var en suksess. Flotte forhold i bakken, grilling og kåringer gjorde det hele til en fornøyelse.

Andreas Selseth og Ahmed Abdulkadir var dagens grillsjefer. Foto: Andreas Hustad

Til tross for en del uforutsette problemer, så har alle kost seg på Oppdal. Etter en lang dag i bakken disket Vinteruka-styret opp med pølser i brød på grillen.

Det ble også arrangert snø-volleyball, der de som ønsket å være med kunne stille opp og spille. Selv med alpinstøvler, snowboardsko og tøfler, ble det mye bra spill.

Det var mange fantastiske pasninger mellom spillerne i snø-volleyball. Foto: Andreas Hustad

I løpet av fredagen kom det inn en del klager på informasjonssvikt. Etter torsdag kveld var mange slitne. Dette ga noen problemer for de ivrigste skientusiastene. Vinteruka-styret hadde noen problemer med formidling av informasjon om hvordan utdeling av heiskort skulle foregå, så når skiheisene åpnet klokken 10 var det mange fortvilte studenter som ventet. Etter 40 minutter kom endelig en person fra Vinteruka-styret og hjalp til med å finne frem heiskortene.

Studentene fra HiMolde stilte seg opp i pølsekø. Foto: Andreas Hustad

Vinteruka-styret har kommet med svar på klagene; Grunnet kommunikasjonssvikt innad i styret, ble det en forveksling som førte til at utdeling av heiskortene ble forsinket. Dette er veldig beklagelig og styret ligger seg flat for en ikke optimal kommunikasjon mellom deltagerne og styret.

Etter en lang dag var det afterski på Loftet med diverse kåringer fra Vinteruka, deriblant beste gruppeutkledning, beste twerker, Mr. – og Mrs. Vinteruka og Mr. – og Mrs. Afterski.

Det var mange flotte antrekk under grillingen. Foto: Andreas Hustad
Kompisene Márk Medovarszky (t.v) og Benjamin Moeyersons fant ut at de skulle bytte ski og brett. Etter mye latter og pine fikk Benjamin endelig på seg alpinskoene. Foto: Andreas Hustad
Det var god stemning på afterski. Foto: Andreas Hustad