I Intromagasinet til HiMolde er det mye informasjon om Høgskolen i Molde og studentutvalgene ved skolen. Foto: Andreas Hustad

Her er studentutvalgene du kan engasjere deg i

Onsdag kveld inviterte iStudent til gratis taco og utvalgsaften i kantinen på Høgskolen i Molde.

Studentene på skolen jobber hardt for de ulike utvalgene skolen har, og de er dedikerte til det de gjør. Ved å melde deg inn i et utvalg vil du bli bedre kjent med andre studenter, få mer kompetanse innenfor det du studerer og erfaring som er relevant når du skal ut i arbeidslivet.

iStudent arrangerte onsdag kveld utvalgsaften til fullt hus. Foto: Andreas Hustad

Her er en oppsummering av utvalgene ved Høgskolen i Molde og hvordan å komme i kontakt med de:

iStudent

iStudent er en frivillig organisasjon av studenter for studenter. Formålet til iStudent er å ivareta og fremme sosiale og kulturelle interesser ved Høgskolen i Molde. iStudent skal sørge for at studentene har et sosialt tilbud mens de studerer.

iStudent er ett av flere bindeleddet mellom ledelsen og studentene, og består av flere utvalg hvor studentene kan dyrke sine interesser. De har og ansvaret for å arrangere de to største sosiale arrangementene ved høgkolen, nemlig Åpningsuka og Vinteruka.

Epost: istudent@himolde.no

For mer informasjon, finner du iStudent HER på Facebook

iStudent er og på andre sosiale medier:
Snapchat: Moldestudenten
Instagram: iStudentHIM

Econa HiM

Econa HiM er en studentgruppe av Econa; en interesse- og arbeidstaker organisasjon for siviløkonomer og masterutdannede innen økonomiske- og administrative fag. Som medlem i Econa får du en rekke gode tilbud.

Econa tilbyr gratis sjekk av CV og søknad, lønnsstatistikk og du kan få hjelp av en jurist til å gå gjennom arbeidskontrakten din! Som medlem får du også et fordelsprogram gjennom Danske Bank. De tilbyr blant annet svært gode forsikringer og studenter får også gratis PC forsikring.

Epost: econa@himolde.no

For mer informasjon, finner du Econa HiM HER på Facebook

ESN Molde

ESN (Erasmus Student Network) er et utvalg på Høgskolen i Molde som arrangerer aktiviteter der nordmenn og internasjonale studenter kan bli kjent med hverandre og hverandres kultur.

Aktivitetene til ESN er veldig varierte, med alt fra paintball og karaokekvelder på studentpuben, til et besøk på det lokale museet og helgeturer til Geiranger og Trondheim. ESNs aktiviteter er åpne for alle, og ikke bare for internasjonale studenter!

Epost: esn@himolde.no // molde@esn.no

For mer informasjon, finner du ESN Molde HER på Facebook

Smuget

Smuget arrangerer festligheter som quiz, temafester, foredrag og minikonserter. De arrangerer fredagspub hver fredag fra 21.00-02.00 med ulike aktiviteter som bordtennis, beerpong, biljard, brettspill, Fifa og Singstar.

Styret i Smuget frie hender til å bestemme hva som skjer og når det skjer. Smuget lever på dugnadsånd fra sine styremedlemmer og funksjonærer, og søker stadig flere som ønsker å bidra til å skape et godt studentmiljø. De hører gjerne fra deg dersom du har innspill, spørsmål, eller ønsker å bidra som funksjonær eller styremedlem.

For mer informasjon, finner du Smuget HER på Facebook

KarriereForum

KarriereForum jobber for å hjelpe studentene å knytte relasjoner til næringslivet, forberede seg til arbeidslivet og formidle praksis og traineestillinger til studenter under og etter studieløpet.

Karriereforum arrangerer årlig Karrieredagen der bedrifter fra over hele landet kommer for å presentere seg selv for studentene, informere om deres bedrift og hvorfor studentene bør velge dem som sin fremtidige arbeidsgiver. I tillegg til Karrieredagen arrangerer de i samarbeid med enkelte bedrifter studentkvelder og casestudy-kvelder. Her kan studentene få oppgaver fra bedriften som de skal løse basert på deres studieretning.

Karriereforum fokuserer på å tilrettelegge for, og hjelpe studentene ved Høgskolen i Molde til å ta steget ut i arbeidslivet og bygge sin karriere.

Epost: karriereforum@himolde.no

For mer informasjon, finner du KarriereForum HER på facebook

LogistikkForum

Logistikkforum arrangerer bedriftsbesøk, foredrag fra næringslivet, foruten sosiale tilstelninger og den årlige turen til Transport- og Logistikkonferansen på Gardermoen. Logistikkforum reiser også på internasjonale studieturer. Våren 2016 dro de med 30 studenter til Europas største containerhavn i Rotterdam.

LogistikkForum trenger deg som er initiativrik og har lyst til å utfolde deg i styrearbeid, og som vil bidra til å gjøre studenttilværelsen mer givende og spennende. Dette vil gi deg gode erfaringer og et nettverk, som du kan bruke som et springbrett for å bli mer attraktiv for fremtidige arbeidsgivere.

Epost: logistikkforum@himolde.no

For mer informasjon, finner du LogistikkForum HER på Facebook

Comitium

Comitium (Juss og samfunnsforum) har som interesse å ivareta studentenes ønsker og sørge for kontinuerlig aktivitetstilbud innen fagrelatert aktivitet. De ønsker å oppnå dette gjennom ekskursjoner, foredrag, legge opp til faglig relatert debatt og diskusjon, gjennomføre sosiale kvelder og åpne arrangement med organisasjoner og næringslivet.

For mer informasjon, finner du Comitium HER på Facebook

MSI: Moldestudentenes Idrettslag

Aktivitetene MSI gjennomfører skal være med å bidra til et bedre studentmiljø og kameratskap på tvers av studieretningene. De tilbyr ukentlige treninger i volleyball, innebandy, futsal og basketball. Alt skjer på idrettenshus

Epost: msi@stud.himolde.no

For mer informasjon, finner du MSI HER på Facebook

MSH: Moldestudentenes Helseutvalg

Utvalget sin kjernesak er å øke engasjementet til studentene ved helserelaterte fag gjennom spennende seminarer og aktiviteter. Det åpner dørene for at helsefaglige studenter deler kunnskap og erfaringer, tenker ut nye ideer for å fremme helse og initiativ lokalt, og knytte bånd med hverandre på tross av ulike studieår eller studieretninger.

Utvalget har også som formål å fremme interesse for helsefaglige utfordringer og tema, samt øke bevisstheten rundt de valgte temaene for hvert år, både for helsefaglige studentretninger, men også alle for alle andre interesserte.

Email: msh@himolde.no

For mer informasjon, finner du MSH HER på Facebook

Start HiM

Start HiM er en studentorganisasjon som jobber for å fremme nyskaping og gründertankegang hos studenter på Høgskolen i Molde.

Med gode kontakter på Kunnskapsparken og til Start-organisasjonen nasjonalt, kan Start HiM bidra med å realisere nettopp din idé.

For mer informasjon, finner du Start HiM HER på Facebook

Sport Management Seminars

Sport Management Seminars formål er å hente inn foredragsholdere fra idrettsverden, som vil bygge opp det faglige og sosiale miljøet for sport management studenter.

SMS vil gjerne høre fra deg om du har innspill eller spørsmål.

Epost: sms-molde@himolde.no

For mer informasjon, finner du SMS HER på Facebook

Studenttinget i Molde

Studenttinget ved Høgskolen i Molde skal være en målstyrt og partipolitisk uavhengig interesseorginisasjon. Formålet til studenttinget er å arbeide for studentenes faglige, demokratiske, økonomiske og velferdsmessige interesser, altså å bedre dine rettigheter og hverdag som student. Tinget møtes to ganger i semesteret og gjennomfører valg til høgskolens forskjellige organer. Hvis du vil gjøre en forskjell i skolehverdagen, er dette stedet å engasjere seg i.

Epost: tinget@himolde.no

For mer informasjon, finner du Studenttinget HER på Facebook