Martin Risnes (f.v.), Terje Sporsem, Tore Berg og Rolf Myhre under lørdagens panelsamtale om høgskolens historie i Molde. Foto: Erik Hattrem

50 år med høgskole i Molde

Se panelsamtalen om Høgskolen i Moldes 50 første år.

Da Høgskolen i Molde lørdag feiret 50 år på Bjørnsohuset, ledet Terje Sporsem en panelsamtale der tidligere studenter, rektorer og direktører medvirket: Rolf Myhre, Tore Berg, Martin Risnes, Solfrid Vatne og Kjell Bugge.

50 år med høgskole i Molde

Terje Sporsem leder en panelsamtale med tidligere studenter, rektorer og direktører ved Høgskolen i Molde. I panelet: Rolf Myhre, Tore Berg, Martin Risnes, Solfrid Vatne og Kjell Bugge. Panelsamtalen fant sted under høgskolens 50-årsfeiring på Bjørnsonhuset i Molde lørdag 16. november 2019.

Publisert av Panorama HiM Tirsdag 19. november 2019

LES MER: – Vi er i en omkamp om opplysningstiden