Campus Kristiansiund. Illustrasjonsbilde: Pir II Arkitekter

KD ga klarsignal, nå skal leieavtalen for Campus Kristiansund signeres

Denne uka ga Kunnskapsdepartementet klarsignal for leieavtalen HiMolde har fått fremhandlet for Campus Kristiansund.

– Regjeringen er opptatt av å gi gode muligheter til å utdanning og faglig påfyll over hele landet. Høgskolen i Molde har hatt en kraftig vekst i antall studenter i Kristiansund og nå får de snart nye lokaler som gir et enda mer attraktivt studiested. Det er bra for studentene, byen og hele Nordmøre, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe (Sp) i en nyhetsmelding på departementets hjemmeside.

LES MER: Enighet om leieavtale for Campus Kristiansund

Rektor Steinar Kristoffersen opplyser at høgskolen vil signere avtalen med utbygger Devoldholmen Utviking AS på en markering i Kristiansund mandag 31. januar. Også representanter for Statsbygg, Møre og Romsdal fylkeskommune og Kristiansund kommune skal etter planen delta på markeringen.

HiMolde kan tidligst flytte inn i nye lokaler i Kristiansund våren 2024.