Forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe (Sp). Foto: NTB Kommunikasjon/Statsministerens kontor

Mandag besøker statsråd Ola Borten Moe (Sp) Høgskolen i Molde

Mandag kommer statsråd for forsknings- og høyere utdanning, Ola Borten Moe (Sp), til Høgskolen i Molde. Tirsdag møter han representanter for Campus Kristiansund i Kristiansund.

OPPDATERING FREDAG 25.02: Statsrådens moldebesøk mandag er avlyst, men besøket i Kristiansund i tirsdag vil foregå som planlagt.

Det opplyser informasjonssjef Jens Petter Straumsheim ved HiMolde.

Straumsheim opplyser at det er  Kunnskapsdepartementet som har tatt initiativet til møtet, og at tema for møtet blant annet er høgskolens planer for videre utvikling i Molde og Kristiansund.

På Molde campus skal Moe etter planen møte rektor Steinar Krisoffersen, høgskoledirektør Øyvind Sørensen og studentrepresentantene i høgskolestyret – Ingvild Aase og Snorre Opsal Grytli. Statsråden vil mandag være på høgskolen fra klokka 13 til 15.30.

Tirsdag skal Moe møte representanter fra blant annet fylket og Kristiansund kommune for å bli orientert om arbeidet med Campus Kristiansund.

Fylkets prosjekteder for Campus Kristiansund, Roland Mauseth, opplyser at statsrådens besøk vil vare fra klokka 10 til 12 på tirsdag. Programmet skal begynne på studenthuset i Vågeveien i Kristiansund, før statsråd Moe skal være med på en offisiell markering av rivestart på Devoldholmen – der Campus Kristiansund skal bygges.