Masterstudenter på den årvisse Get Together-festen som skal føre norske og utenlandske studenter tettere sammen. Alle foto: Kristina Westad

Ble spleiset på årets Get Together-fest

Torsdag ble det tradisjon tro arrangert Get Together-fest for å spleise norske og internasjonale førsteårsstudenter på masterprogrammene i logistikk og økonomi.

Denne samlingen ble til i 2014 ved et initiativ av internasjonale studenter, i håp om å få  norske og utenlandske til å bli bedre kjent.

RELATERT: Breaking the ice

Professor Arild Hoff (58), studieleder for masterstudentene i logistikk.

Totalt er det litt over 100 studenter som går første året master i logistikk, men ikke alle bor i molde. Likevel er professor Arild Hoff storfornøyd med å gjeste hele 30 studenter denne kvelden.

– Spesielt artig er det når studentene tar med seg barna sine på slike arrangementer, sa Hoff.

Sharmin Khanom og sønnen deltok begge på quiz.

Hvordan er det egentlig å komme til lille Molde fra et land som Bangladesh med snart 170 millioner innbyggere? Sharmin Khanom fortalte at den største forskjellen er været, og selvsagt størrelsen på befolkningen.

– Det er store forskjeller på husstandene her. Hjemme i Bangladesh bor vi mange slektninger under samme tak, og det blir det selvfølgelig mer liv av. Mennesker fra Norge er veldig høflig og hjelpsom, og det setter jeg stor pris på!

Jessica Stein (Tyskland), Hazar Wanouz (Syria), Sumaira Ahmed (Pakistan) og Amine Chakir (Italia/Marokko) først i pizzakøen blant «de noe reserverte» norske studentene.

Studentrepresentantene Espen Reedlote og Synne Haugland hadde lagt opp til flere aktiviteter utover kvelden. Alt fra konkurranse i å bygge det høyeste tårnet av spaghetti og marshmallows, til beer-pong og Quiz.

Forsøk i å lage et tårn av spaghetti og marshmallows. F.v. Hazar Wanouz (Syria), Paolo Noris (Italia), Patrick Guy Hodari (Rwanda), Jessica Stein (Tyskland), Tom Bouvier (Frankrike)