Johannes Roaldstad blir taklet av en motspiller. Foto: Andrea Strand Barkve

Sterk seier for MSIs herrelag

LUBBENES (Panorama): Lørdag gikk MSI seirende av banen etter en 5-2 seier mot Måndalen/ Vestnes Varfjell 2. Allerede 24. septemer blir det returoppgjør på Måndalens hjemmebane.

Moldestudentenes idrettslag (MSI)  spiller i 5. divisjon og i sin femte kamp etter sommerferien slo MSI herrelag Måndalen/ Vestnes Varfjell 2 og stillingen ble 5-2.

Det er nå mange nye spillere på MSI herrelag, men også noen som har vært med å spille i noen år. MSI stilte på hjemmebane i hvite trøyer og blå shortser og Måndalen/ Vestnes Varfjell 2 hadde burgunderrøde trøyer og hvite shortser.

Lagbilde av MSI herrelag etter 5-2 seier mot Måndalen/ Vestnes Varfjell 2. Foto: Andrea Strand Barkve

Maxime Kehiaian er en av flere spillere som har spilt for MSI herrelag i et par år. Han er en av flere internasjonale studenter som er med og spiller fotball.

Maxime Kehiaian sprinter langs banen mens han ser etter ledige spillere. Foto: Andrea Strand Barkve

Begge lagene spilte tøft og det ble delt ut fem gule kort gjennom kampen og ett rødt kort. Tre av de gule kortene ble tildelt Yonatan Mehari Tesfay og Karl Ludvig Follestad Onarheim (x2) og sistnevnte ble også tildelt det eneste røde kortet.

Karl Ludvig Follestad Onarheim fikk først to gule kort før han ble tildelt ett rødt kort. Foto: Andrea Strand Barkve
Khaled Abdulaziz Ahmed Khassai blir taklet av en motspiller. Foto: Andrea Strand Barkve
Theo Helliesen Hadland er en av MSIs nyeste spillere. Foto: Andrea Strand Barkve
Yonatan Mehari Tesfay i full sprint. Foto: Andrea Strand Barkve

Sander Landsem Kattem var dagens toppscorer med to mål i andre omgang. Det første etter 56 minutter, og det andre etter 59.

Sander Landsem Kattem var MSIs toppscorer mot Måndalen/ Vestnes Varfjell 2. Foto: Andrea Strand Barkve

Magnus Kristoffer Hage Jensen var en av fire MSI spillere som scoret i kampen mot Måndalen/ Vestnes Varfjell 2. Etter mange gode målsjanser ,klinket han ballen i mål i 82 minutt. Etter dette målet fikk han mersmak og ville fortsette å score flere mål.

Magnus Kristoffer Hage Jensen hadde flere målsjanser under kampen. Foto: Andrea Strand Barkve
Magnus Kristoffer Hage Jensen scorer i 82 minutt. Foto: Andrea Strand Barkve
Magnus Kristoffer Hage Jensen fikk mersmak etter sitt første mål denne kampen. Foto: Andrea Strand Barkve

På slutten av 2. omgang blir Johannes Roaldstad taklet innenfor 16-meteren og det blir straffe. MSIs kaptein Magnus Hagen Berg gjør seg klar til å ta straffe og det blir mål. Dette var kampens siste mål i det 90 minutters spill.

Kaptein Magnus Hagen Berg gjør seg klar for straffespark. Foto: Andrea Strand Barkve
Mål på straffespark for MSI. Foto: Andrea Strand Barkve