MSI-gutta stilte opp til lagbilde etter en knusende seier mot Gossen som endte 6-1. Foto: Andrea Strand Barkve

MSI avsluttet sesongen med storseier

LUBBENES KGB (Panorama): Tidligere i år vant Moldestudentens idrettslag (MSI) 0-2 over Gossen, og lørdag økte studentlaget til til storseier 6-1 mot Gossen i sesonges siste kamp.

Lørdag vant MSI hjemmekampen mot Gossen 6-1 og kunne endelig feire etter en tung sesong i 5. divisjon.

MSI-gutta tok en group-talk før sesongens siste kamp ble blåst i gang. Foto: Andrea Strand Barkve

MSIs trener, Martin Gundersen Hjelmseth,  ble spurt hva han tenkte med tanke på at dette kunne være siste sjansen for å få inn en seier før sesongen er slutt svarte han:

– Vi har jo møtt Gossen før og vet de er et lag vi vanligvis kan slå hvis vi spiller sammen som et lag, men vi har hatt en tung sesong, så det var litt nerver rundt kampen.

Han ble også spurt hva slags følelse han hadde før kampen og hvordan han forberedte MSI-gutta før de skulle ut og spille svarte han:

– Vi sa til gutta at de skulle gå ut på banen og nyte at dette var siste kampen for sesongen og at de skulle spille for de gutta som skulle spille sin siste kamp for MSI.

Martin fortsatte:

– Jeg hadde trua på gutta i dag og merket at det var en helt annen stemning hos dem før kampen, enn før de tidligere kampene, så jeg hadde en god følelse.

Sajad Nazari i regnet under sesongens siste kamp. Foto: Andrea Strand Barkve

Kampens første mål ble scoret av Gossen i 13 minutt, men kun et par minutter etter, stormer Peder Oterhals Bachmann mot mål og scoret, stillinga ble1-1.

Til tross for masse regn, storkoste Alfonso De La Vega seg på banen. Foto: Andrea Strand Barkve
Gossen prøvde seg på flere skudd på mål, men MSIs keeper Oliver Æsøy Frimannslund holdt ballen unna nettet. Foto: Andrea Strand Barkve
Thibaud Antoine Cardinal i farta. Foto: Andrea Strand Barkve

I 23 minutt klinket Axel Anton Quertemont ballen i mål og stillinga ble 2-1 til MSI.

Axel Anton Quertemont ble hyllet av lagkameratene etter MSIs andre mål i 23 minutt. Foto: Andrea Strand Barkve

Rett før pausen scorer Jordi Astivill Puig MSIs tredje mål og stillinga er 3-1 til pause.

Axel Anton Quertemont og lagkameratene feiret Jordi Astivill Puigs mål. Foto: Andrea Strand Barkve
Til tross for glatt bane og mye regn, reiste Thibaud Antoine Cardinal seg opp og fortsatte. Foto: Andrea Strand Barkve

Ut i andre omgang scoret Peder Oterhals Bachmann igjen og stillinga ble 4-1 til MSI etter 78 minutter.

Alfonso De La Vega skled på den våte kunstgressmatten, men kom seg kjapt opp på beina igjen. Foto: Andrea Strand Barkve

Rett før kampen skulle blåses av klinket kampens toppscorer, Axel Anton Quertemont, ballen inn i mål både i det 89. og i 90. spilleminuttet. Han er den eneste som har scoret hat-trick siden MSI-laget startet igjen etter sommeren. Kampen endte altså med en knusende seier, 6-1.

Trener Martin Gundersen Hjelmseth var kjempefornøyd med sesongens siste kamp, men påpekte at:

– Det er fortsatt fare for at vi kan rykke ned og vi trenger derfor hjelp fra noen andre lag i en divisjon over, så det er enda litt spenning i månedene fremover. Gutta får bare fortsette å stå på slik som de gjorde i dag.